De Bonte Kraaien: vrolijk vrouwenkoor

door | jun 25, 2017

Bonte Kraaien, vrolijk vrouwenkoor

We willen eigenlijk wat meer aan we weg timmeren met ons zangkoortje. We zijn op zoek naar extra leden en hebben weer een oproepje gedaan in 3T die komende maand verschijnt. Maar op deze webplek willen we permanent aanwezig zijn, want wij gaan komend jaar veel vaker zingen!

WIE KOMT GEZELLIG MEEZINGEN IN ONS NEST?

De Bonte Kraaien is de naam van een zangclub die in 2015 werd opgericht. Een spontaan initiatief door en voor vrouwen uit Villapark. We zijn een bont gezelschap van vrouwen van boven de 50, nu nog tien in totaal, maar we willen dolgraag groeien. Juist dan komt de meerstemmigheid van ons koor nog mooier door. Ons repertoire is breed, van Hollandse smartlap tot Amerikaanse jazz. We worden in onze muzikale groei professioneel opgeleid en begeleid door pianiste en zangdocente Tanja Even.

We repeteren wekelijks op de woensdagavond in gemeenschapshuis Orka in Tongelre. En om onze resultaten te laten horen, vliegen we er een paar keer per jaar op uit voor een kleinschalig optreden. Voorbeelden? We waren in 2016 op Koningsdag bij Fifth (NRE-terrein), bij de Nieuwjaarsborrel van Villapark in de Effenaar en in december zongen we uit volle borst in verzorgingshuizen en Pand P een mix van Engelstalige kerstliederen. Ook komend seizoen staan weer enkele optredens op het programma. In september zullen we o.a. optreden tijdens de viering van 110 jaar Villapark.

Bij De Bonte Kraaien draait alles om gezelligheid. We nemen op onze oefenavonden dan ook altijd tijd voor elkaar en je zult merken dat je al snel een fijne sfeer voelt. Je krijgt er een stel vrolijke vriendinnen bij.

Je mag gerust vrijblijvend komen kijken, luisteren of meezingen. Ervaring is welkom,  maar je inzet is voor ons belangrijker. Meer informatie, foto’s en zang kun je vinden op onze Facebookpagina ‘De Bonte Kraaien Eindhoven’. Wil je komen kennismaken? Bel of SMS even naar 06-33856819 (Hanny van Gent-Eijsbouts, onze voorzitter).

[avatar user=”Jolanda Esselink” size=”thumbnail” align=”left”]Jolanda Esselink, publiekscoordinator[/avatar]

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een reactie achter

1 Reactie

 1. Willemijn Ploem

  ZANGLIEFHEBBERS OPGELET!

  De 28e editie van het Ouderen Songfestivalstaat voor de deur! Met maar liefst elf voorrondes verspreid door het land. Maar de aftrap is in Brabant!

  De allereerste voorronde is op 19 september in Vitalis Wissehaege Eindhoven. En er volgen er al snel meer, waaronder één in Odendael te Sint-Oedenrode op zaterdag 12 oktober.

  Eén van de drie prefinales is ook in Brabant, en wel in Theater de Speeldoos in Vught op zondagmiddag 3 november.

  Treed in de voetsporen van provincie-genoten als Dries van der Heijden of Berry Reijnen! Dries won vorig jaar de tweede vakjuryprijs, Berry bereikte net als Dries de Grande Finale en schitterde met een prachtige voordracht op het podium van het DeLaMar Theater. In dit theater vindt ook dit jaar de Grande Finale plaats, en wel op zaterdagmiddag 7 december.

  INSCHRIJVEN ALS KANDIDAAT KAN ZO LANG ER VOORRONDES ZIJN!
  Schrijf in nu het nog kan!

  http://www.ouderensongfestival.nl

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >