NRE Netwerkbijeenkomst Woensdag 21 juni

door | jun 6, 2017

Uitnodiging NRE Netwerkbijeenkomst Woensdag 21 juni 18.00 – 19.30 uur
met toelichting sanering tijdens rondleiding over het NRE-terrein
Locatie: Nul Zes-Collectief, Gasfabriek 3a (naast de Velosoof)

Buurtbewoners, graag nodigen wij u uit voor alweer de zevende NRE Netwerkbijeenkomst. Hét moment in het jaar om buurtgenoten, (toekomstige) gebruikers en andere betrokkenen te ontmoeten en bij te praten over de ontwikkelingen op het NRE-terrein. Deze keer zijn hiervoor ook nadrukkelijk alle raadsleden en wethouder Mary-Ann Schreurs uitgenodigd.

Rondleiding over het terrein
Pascal Brandts van de Den Ouden Groep –het bedrijf dat het terrein momenteel saneertgeeft een presentatie over de saneringswerkzaamheden en biedt eveneens een rondleiding over het terrein aan. Onze gastheer, het Nul Zes Collectief, laat u ook graag zien wat er allemaal in hun pand plaatsvindt. Natuurlijk krijgt u tijdens de bijeenkomst ook informatie over de planning en het proces van de ontwikkeling van het terrein.

Om vooraf een inschatting te kunnen maken van het aantal groepjes voor de rondleiding is het fijn als u even laat weten of u komt. Wilt u zo vriendelijk zijn om dit via een e-mail naar nreterrein@eindhoven.nl te laten weten ?
Wij zien u graag op woensdag 21 juni.
Hartelijke groet, Projectgroep NRE-Annelies Lammers | Projectondersteuner | Sector Project Expertise | Gemeente Eindhoven : 040-238 6266 | a.lammers@eindhoven.nl | www.eindhoven.nl |

[avatar user=”Hans van Beurden” size=”thumbnail” /] (Deze uitnodiging is ook als flyer door een deel van de wijk verspreid)

Laat een reactie achter

2 Reacties

 1. Renee Schonthal

  We kregen een rondleiding door het terrein,waar al gesaneerd was en waar men bezig was!
  Op sommige plaatsen was dieper gesaneerd dan 1 meter wel tot 2,5.
  Volgens een deskundige denken ze dat het gif niet verspreid wordt via het grondwater omdat de structuur van het zand zo fijn is.
  Het besmette zand, wordt ik meen onthouden te hebben, naar Rotterdam gebracht om gereinigd te worden.
  Men ging er vanuit dat er 5 gashouders hebben gestaan,maar dit zijn er 8 geweest,deze info wordt gedeeld met het bedrijf dat met de schoonmaak bezig is.
  De werkzaamheden duren nog tot het eind van het jaar.Er was ondanks de hitte veel belangstelling van buurtbewoners en er werden veel vragen gesteld!

  Antwoord
 2. Willum

  Helaas was ik de 21e juni verhinderd, dus ik ben ontzettend benieuwd naar hoe het gegaan is. Zijn er veel buurtgenoten geweest? Was het informatief? Waren er veel vragen? En wat nu?

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >