donderdagochtendmarkt in Tongelre

0
donderdagochtendmarkt Tongelre

De donderdagochtendmarkt aan de Generaal Bothastraat gaat verhuizen. Vanaf 1 juni 2017 staat de markt op de nieuwe locatie aan de Tongelresestraat-Rietvinkstraat, op het parkeerterrein naast Blokker.
De markttijden blijven hetzelÍde: van 9:00 tot 12:00 uur.

Parkeren op marktdagen
Om de markt te kunnen opbouwen, kunt u op marktdagen vanaf 5.00 uur’s-morgens niet parkeren op het grootste deel van het parkeerterrein naast Blokker. Auto’s die toch aanwezig zijn, slepen wij weg.
Gratis parkeren in parkeergarage Crabethstraat
Omdat u op marktdagen geen gebruik kunt maken van het parkeerterrein naast Blokker, wijzen wij u op de gratis parkeergarage aan de Crabethstraat. Bekiik voor de ligging van het marktterrein en de parkeergarage het kaartje bij deze wijkinfo.
De overige parkeerplaatsen en parkeerterreinen zijn gewoon bereikbaar en te gebruiken.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnÍormeerd te hebben. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met projectleider Rogier van der Molen, teleÍoonnummer 040-238 6757 ol e-mail: r.vd.molen@eindhoven.nl oÍ met marktmeester Erwin Retera, teleÍoonnummer 040-238 2515 oÍ e-mail: e.retera@eindhoven.nl. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum, teleÍoonnummer 14040 oÍ kijk op www.eindhoven.nl.

Met vriendelijke groet, Rogier van der Molen

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.