Kunstenaars geven Kijk op de Wijk

0

Oproep!  Kunstenaars en kunstenaars, met grote of kleine k, geef ons jouw ‘Kijk op de Wijk.’ Verbeeld je ultieme wijkbeleving in verf, steen, collage, fotografie, textiel, dichtvorm, klei of wat je daarvoor het liefst gebruikt en doe mee.
Op zondag 24 september 2017 en enkele avonden in de week erna tonen we de werken in een prachtig gebouw bij Huize De Laak.
Wil je meedoen, mail dan naar Redactie@Villapark.ws
Vóór 14 mei a.s. zien we je opgave tegemoet, met zo mogelijk al een korte omschrijving van de aard van je werk: 20 of 30, materialen, formaat. In een later stadium vragen we nog wat nadere informatie en krijg je die dan ook van ons. Als de ruimte niet toereikend blijkt voor alle werken, zullen we helaas een selectie moeten maken.
Vriendelijke kunstgroet,
Petra van den Bos, Hans Kuipers, Mélanie Thomassen,
Hélène van Vriesland en Willem Witteveen

 

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.