fotootjes GoeiBegin 2017 in de Effenaar

door | jan 23, 2017

Buurtgenoten, wat je zegt “genoten…

2017 is goed begonnen. Het was een fraai feest – en iedereen was er, behalve dan de lui die verplichtingen hadden, elders.  Er zijn maar een paar kinderen door het ijs gezakt, maar die zijn allemaal gered, vaak door vriendjes/vriendinnetjes. Het filmpje op FB-villallemaal heeft zeker aangespoord tot dansen, want na het praten en een boel biertjes konden de ouders zich niet meer inhouden – heel mooi, in dat ff-naar dance-licht. Volgend jaar neem ik mn echte camera toch maar weer mee; een iPhone lijkt op een camera, maar ja, ’t blijft behelpen – ook al is de vreugde nog zo duidelijk in beeld… Klik op een foto om een foto te vergroten en/of een diavoorstelling te beginnen. Druk op de ‘Escape’knop om terug te keren in dit bericht.

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >