fotootjes GoeiBegin 2017 in de Effenaar

0

Buurtgenoten, wat je zegt “genoten…

2017 is goed begonnenHet was een fraai feest – en iedereen was er, behalve dan de lui die verplichtingen hadden, elders.  Er zijn maar een paar kinderen door het ijs gezakt, maar die zijn allemaal gered, vaak door vriendjes/vriendinnetjes. Het filmpje op FB-villallemaal heeft zeker aangespoord tot dansen, want na het praten en een boel biertjes konden de ouders zich niet meer inhouden – heel mooi, in dat ff-naar dance-licht. Volgend jaar neem ik mn echte camera toch maar weer mee; een iPhone lijkt op een camera, maar ja, ‘t blijft behelpen – ook al is de vreugde nog zo duidelijk in beeld… Klik op een foto om een foto te vergroten en/of een diavoorstelling te beginnen. Druk op de ‘Escape’knop om terug te keren in dit bericht.

« 1 van 2 »

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.