Een Goei Begin – update

door | jan 10, 2017

Beste Buurtgenoten

Binnenkort is het weer zo ver: Een Goei Begin – de nieuwjaarsbijeenkomst voor het Villapark. Op zondag 22 januari zien we u graag tussen 16 en 21 uur in de Effenaar. Omdat de organisatie her en der nog wat vragen krijgt, brengen we het volgende graag nog even onder uw aandacht:

Kaartverkoop

Kaarten zijn t/m 14 januari te koop. Als u de verkopers u niet thuis hebben getroffen heeft u een kaartje in de bus gehad waar u de kaarten kunt kopen. Heeft u dit kaartje ook niet stuur dan een mail naar villavogels@gmail.com ovv het aantal gewenste kaarten. Wij maken dan met u een afspraak waar u de kaarten kunt ophalen.

Entree kaart met of zonder eten

Entree inclusief een glühwein of warme chocomel is slechts 1 euro. Wilt u daarbij ook nog eten dan betaalt u in totaal € 8,50 pp en kunt u genieten van een winters buffet dat bestaat uit wildstoof van hert en zwijn met peperkoek en chocolade, geroosterde kip in jalapeno-pepersaus, quorn spinazie en Emmenthaler (vegetarisch), wortelstamp, pastinakenstamp en ratatouille groenten. Voor kinderen is er een snackbuffet a € 4,50.

Straatsurprise – geef en koop gul

Vergeet niet om uw themabijdrage voor de ‘straatsuprise’ in te leveren bij de cluster coördinator. Alle donaties worden per stratencluster door de organisatie in een mand gedaan. Deze manden zijn te winnen bij de loterij op 22 januari om 19:30 uur. U maakt kans op een mand door tijdens Een Goei Begin lootjes te kopen van €1 per stuk. De opbrengst van deze loterij is essentieel om de buurtbegroting voor Een Goei Begin sluitend te krijgen. Geef en koop dus gul.

Handje helpen?

Wij zoeken nog ouders die ieder een uurtje toezicht kunnen houden en begeleiden bij de kinderactiviteiten. U kunt zich aanmelden via villavogels@gmail.com.

Verzoeknummers

DJ’s Ron & Pieter draaien graag uw verzoeknummers tijdens een Goei Begin. Heeft u een ‘guilty pleasure’ of weet u de ultieme dansplaat om die leuke buurvrouw ten dans te vragen, aarzel dan niet!

Heel graag tot ziens in de Effenaar op 22 januari!

Hartelijke groet,

Jolinda, Christian, Heidi, Marjon, Doke

Evenementencommissie Villavogels

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >