Gastgezinnen gezocht voor Percussionisten

door | okt 12, 2016

Gastgezinnen gezocht

Welke familie wil alleen of in combinatie met een ander gezin een jonge percussionist te logeren hebben tijdens het komende TROMP concours? (www.tromppercussions.nl)

Het concours vindt dit jaar plaats van 17 t/m 27 november. 30 jonge, zeer getalenteerde percussionisten uit de hele wereld nemen hieraan deel.tromppercussie2016

De Vrienden van het Tromp Concours zijn nog op zoek naar gezinnen in het centrum van Eindhoven die één van deze deelnemers te logeren willen hebben. Het gaat alleen om een slaapplek en ontbijt. De kandidaten zijn voor het grootste deel van de tijd in het Muziekgebouw waar ook de instrumenten staan waar zij op repeteren.

Het is ook mogelijk om de logeerperiode samen met een ander (buurt)gezin te delen (1ste week bij het ene, 2e week bij het andere gezin). De kandidaten arriveren in Eindhoven rond 14 november.

Als dank krijgt het gastgezin gratis toegangskaarten voor het openingsconcert op vrijdag 18 november en wordt uitgenodigd als VIP gast bij de finale van het concours op zondag 27 november.  Alle voorrondes en de halve finale zijn sowieso gratis bij te wonen.

Voor nadere informatie: Maud van der Wiel (email: maud.vanderwiel@planet.nl) of bel haar: 06 1307 6824

[avatar user=”Heidi”]Heidi Los[/avatar]

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >