Even voorstellen: uw nieuwe secretaris

0

Ik heb mij aangemeld om minimaal voor twee jaar het secretariaat van de wijkvereniging op mij te nemen. Mijn naam is Hans van Beurden.

Uw nieuwe secretaris
Uw nieuwe secretaris

Ik ben in 1990 in deze wijk komen wonen op de Fazantlaan nr 12. Tegenwoordig woon ik, eveneens met veel plezier, op de Sperwerlaan nr 5. Door het wonen en de activiteiten die ik doe, heb ik in deze wijk veel mensen leren kennen. De vele contacten maken het wonen in deze wijk nog leuker. Naast het secretariaatschap zou ik graag een bijdrage willen leveren aan de verbondenheid die iedereen met deze wijk heeft. En dat kan op verschillende manieren. In ieder geval door te onderzoeken wat er leeft, het initiëren en ondersteunen van initiatieven die er in de wijk bij mensen ontstaan, nieuwe werkgroepen, maar ook door ondersteuning te verlenen aan bestaande werkgroepen. Mogelijk kan ik ook een positieve rol spelen bij controversiële onderwerpen die er in de wijk zijn. Ik ben actief geweest binnen de stichting Behoud de Reiger.
Ik heb in deze wijk twee kookclubs. Daar hebben wij dan op ongeregelde tijden een heel gezellige avond en bereiden ook nog een lekkere maaltijd.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.