verbouwing BSO-Reigerlaan volgens planning

SPIL-centrum Reigerlaan

0

nieuwbouw-Reigerlaan-IMG_8959De verbouwing van SALTO-basisschool De Reiger aan de Reigerlaan loopt beter dan de planning. Er blijft nu voor iedereen zichtbaar wel een erg kleine speelplaats over voor de kinderen van de basisschool en die van de kinderopvang, maar ja, dat was al bekend.

school Reigerlaan-plan DD footprintDe verkeersprblematiek is momenteel een punt van bespreking tussen de school (spil-centrum) en de bewoners van de Eksterlaan, Reigerlaan en enkele bewoners van de Fazantlaan (de convenantgroep). De gemeente heeft er nu haast achter gezet om tot een voor iedereen acceptabele oplossing te komen en zal daarover binnenkort ook met een uitgebreidere kring van bewoners in onze buurt overleg over hebben.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.