Get your neighbours going

door | jan 12, 2016

Een tijdje hebben we er een beetje geheimzinnig over gedaan (zie Studentenberichtjes in 3T Magazine), maar nu de eerste versie van het nieuwe platform Winckle af is en we deze gaan testen in het Villapark en Lakerlopen, mogen jullie er alles over weten.
Get your neighbours going
http://villapark.winckle.net/

Winckle is een app waarmee je makkelijk voor elkaar boodschappen doet. Ben je iets vergeten, heb je geen tijd of ben je niet in staat om iets te halen, dan maakt deze app het eenvoudig om als buren elkaar te helpen.

Meer dan 200 buurtbewoners van het Villapark en Lakerlopen hebben meegedaan aan een buurtonderzoek. Alle resultaten hiervan staan op onze website (zie link onderaan). Hier lichten we graag al een tipje van de sluier op.

40% van de ondervraagden heeft in bepaalde mate behoefte aan hulp bij het doen van boodschappen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door tijdgebrek of een lichamelijke beperking.

93% van de ondervraagden jonger dan 65 jaar is bereid en in staat om anderen te helpen met het doen van boodschappen. Dat is 68% van alle ondervraagden.

Boodschappen, uit elke supermarkt of winkel, worden bezorgd door een bekende uit de buurt, zonder bezorgkosten en op ieder moment.

Zou het iets zijn voor deze buurt? Hier kunnen we alleen maar achter komen door het uit te proberen. Als u dit wat lijkt kunt u meedoen met de test door het downloaden van de app. Op het moment van schrijven kan deze elk moment in de App Store en Google Play verschijnen. Zie hiervoor ook onze website. Mocht u moeite hebben met het downloaden of de werking van de app, dan komen we u graag daarbij helpen. Daarvoor kunt u contact opnemen via support@winckle.net, of Pieter een belletje geven via 06 1404 3570.

Tot ziens in de buurt!

Pieter (Oud-student van de Fuutlaan en medeoprichter van Winckle)

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >