Kunstbiënnale 2021

door | jul 16, 2021

In het weekend van 20 november organiseren wij de tentoonstelling ‘Kijk de Wijk’, ook wel de Villapark Kunstbiënnale 2021 genoemd. De opening is vrijdagavond 19 november en op 20 en 21 november is de tentoonstelling te zien op twee locaties: het DAF-museum en de Toonzaal NRE 2 aan de Nachtegaallaan. De KunstCommissie is nog met beide locaties in overleg voor een definitieve bevestiging van de genoemde data.

Inmiddels zijn er circa 45 kunstenaars in onze buurt ons bekend, zij zullen worden benaderd voor deelname. Uiteraard zijn er kunstenaars in onze buurt die wij nog niet kennen. Zij kunnen zich altijd opgeven bij het bestuur van de Buurtvereniging Villapark Eindhoven: bestuur@villapark.ws

In de volgende nieuwsbrief, na de zomervakantie, volgen meer details. 

De KunstCommissie   

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >