NotaBene Kamerkoor ‘tussen donker en licht’

1
De wortels van NotaBene Kamerkoor liggen in de wijk: lang geleden zongen veel wijkbewoners in het Badkamerkoor, dat hier werd opgericht en repeteerde. Veel wijkgenoten zullen er nog herinneringen aan hebben.
In 2017 tijdens de jubileum festiviteiten droeg NotaBene een muzikaal steentje bij op het terrein van Huize De Laak.
Gewoon leuk om te berichten tussen alle belangrijke info over de verdichtingsplannen:
24 November in de Remonstrantse Kerk (Dommelhoefstraat 1a) zingt ons koor Oudnederlandse muziek. Aanvang 15:00u en Toegang €7,50 – ‘t Welkomstdrankje is gratis en kinderen mogen zonder te betalen meekomen.
Vriendelijke groet namens de PR commissie van NotaBene Kamerkoor,
Petra van den Bos
Lakerstraat 44
0625013926
DELEN

1 REACTIE

 1. Marcel en ik (Aad Streng) zitten in het Philipskoor en ook Inge Simkens van de Dommelhoefstraat is koorlid. Wij zingen 15 december een kerstconcert in het Muziekgebouw, samen met het Eindhovens Symfonie Orkest dat 50 jaar bestaat.
  Het lijkt mij leuk (relevant) om op deze website een aankondiging van ons concert te zetten (zie agenda).
  Als je via http://www.philipskoor.nl kaarten bestelt kun je kiezen voor de korting-optie van € 2,50. Dan krijg je kaarten voor € 22,50 i.p.v. € 25,00. De kaarten krijg je dan via Marcel, want hij bestiert de online kaartverkoop van ons koor.

  Overigens goed te zien dat jullie zo’n actie nemen inzake de toren bij het NRE gebouw om de sfeer van het Villapark te behouden. Wij hebben 15 jaar aan de Fuutlaan gewoond. In die tijd wilde de gemeente alle Platanen kappen om de weg net zo breed te maken als bij de overgang over de Insulindelaan. Ik heb actie moeten voeren tot de Hoge Raad om de bomen te behouden. Ze gaven me gelijk en daarom staan die prachtige bomen er gelukkig nog steeds.

  Vriendelijke groet,
  Aad Streng – 040-2441572

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.