HONDERD nog tot 3 december in het Veemgebouw

door | nov 21, 2017

Op vrijdag 2 juni openden we met veel trots de expositie HONDERD. Nu, bijna een half jaar later, is het einde helaas in zicht. Via deze weg willen we iedereen enorm bedanken voor zijn/haar bezoek of medewerking aan deze bijzondere expositie over de geschiedenis van de stad Eindhoven.

HONDERD werd in de afgelopen maanden bezocht door zo’n 11.000 bezoekers, met als hoogtepunt de Dutch Design Week in oktober. We zijn enorm blij dat er zo veel mensen hebben genoten van het prachtige overzicht dat deze tentoonstelling geeft. Door de vele mooie reacties besloten we na afloop van de DDW nog een tijdje langer open te blijven: tot en met 3 december 2017. Ben je dus nog niet in de gelegenheid geweest om een kijkje te komen nemen, of staat een tweede ronde nog op de planning? Neem een middag vrij en kom vooral langs. Je bent van harte welkom!
Kijk ook op: http://www.honderd.info/
Geopend woensdag t/m zondag: 13.00 – 18.00
VEEMGEBOUW, Torenallee 98 [1]-02 Strijp-S | Eindhoven
De hoofdingang van HONDERD bevindt zich aan de kopse kant van het Veemgebouw. Neem vanuit hier de lift naar de 6e verdieping.

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >