20 December: Algemene Vergadering Buurtvereniging

door | nov 23, 2016

2017 Wordt een bruisend jaar met veel festiviteiten, activiteiten en uitdagingen.

De Buurtvereniging viert, om het jaar te beginnen, met u samen ‘Een Goei Begin’. De VillaVogels geven u graag een ‘sneak preview’ van wat zij op 22 januari allemaal van plan zijn en dat is indrukwekkend dat garanderen wij u.

In 2017 bestaat onze wijk 110 jaar. Dat willen wij als Buurtvereniging niet ongezien voorbij laten gaan. Wij willen u deze avond kort meenemen in onze plannen. Dit moet een evenement worden dat zijn weerga niet kent. Een evenement van en voor de buurtbewoners.

De jaarvergadering staat dus in het licht staan van nieuwe ideeën en activiteiten, maar wij kunnen het niet alleen, daarom roepen wij u op ons te helpen om onze doelen te realiseren.

Enthousiaste actieve vrijwilligers zijn meer dan welkom. O.a. voor het organiseren van het 110 jarig bestaan van de wijk, uitbreiding van de verkeerscommissie en redacteuren voor de website.

Verder een toelichting op financiën, een discussie over grondwater-overlast, de resultaten van de enquête en de vervolgstappen. De ontwikkelingen op het NRE terrein blijven de aandacht vragen en natuurlijk is er ruimte voor een gezellig samenzijn.

Agenda  Onderwerpen zijn:

 • Buurtactiviteiten:
  • “Een Goei Begin”;
  • 110 jarig bestaan van de wijk.
 • Grondwater overlast;
 • Ontwikkelingen NRE-terrein;
 • Verkeer, verkeerscommissie;
 • Website informatie;bestuur-villapark
 • Financiële situatie Buurtvereniging.

Laat een reactie achter

1 Reactie

 1. Jan Imants

  Ik ben lid van een vocaal kwintet, Klein Vocaal, dat volgend jaar een liedprogramma wil zingen met als thema.. “Vogeltjes”… Nou wat sluit dan mooier op elkaar aan dan dit en een feestelijk koffieconcert voor 110 jaar Villapark? Dus ik ben zeer geïnteresseerd. Graag informatie over de geplande datum etc. (of wat ik zelf nog aan de organisatie en planning kan bijdragen.
  (Ik heb signalen ontvangen dat koor Nota Bene, als opvolger van het Badkamerkoor dat uit de wijk stamt, mogelijk ook iets in deze richting wil. En we willen het dan niet of/ of doen, maar en/en. Dus een dubbelconcert, met evt. ook enkele liederen gezamenlijk).
  Nou, laat weten of je dit een leuk plan vindt; en dan verder overleggen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Neem contact op met deze buurtgenoot of commissie >